Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Hoeve den Anholt (3 woningen) - Ruinen

Anholt 7
7963 PZ Ruinen

Provincie: Drenthe - Nederland

Aantal woningen: (3 woningen)
Contact:
Telefoon: 06-55976611
Fax:
Email: info@hoevedenanholt.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Hoeve den Anholt
  • Hoeve den Anholt
  • Hoeve den Anholt
  • Hoeve den Anholt
  • Hoeve den Anholt
  • Hoeve den Anholt

AANTAL PERSONEN: 2-3

WWW.HOEVEDENANHOLT.NL

Onze schitterende Saksische boerderij ligt aan de rand van het Nationaal Park Het Dwingelderveld. De hoeve is gebouwd rond 1614 en is daarmee een van de oudste boerderijen van Drenthe. Diverse elementen herinneren aan de oude functie als woon- en werkverblijf voor mens en vee. De oude gebinten zijn op diverse plaatsen in het gebouw nog zichtbaar. Daarnaast is de oude bedstede volledig tact.

Achterhoes
Het Achterhoes Geschikt voor 2 tot maximaal 3 volwassenen (of 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen. Dit gastenverblijf bevindt zich op de plaats waar vroeger "de "Koestal" was. Het is geheel verbouwd tot een sfeervol appartement met alle eigen voorzieningen en luxe.

Hooizolder
De Hooizolder Boven de authentieke rietgedekte paardenstallen ligt het gastenverblijf De Hooizolder. Deze beschikt over twee zeer ruime kamers. De ene kamer is ingericht als woonkamer de ander is een slaapvertrek. Het slaapvertrek is geschikt voor twee, maximaal drie personen (1 tweepersoons bed, 1 éénpersoonsbed).

Stalkamer
De Stalkamer is een zeer karakteristieke kamer in het oudste gedeelte van de boerderij. De Stalkamer heeft een eigen ingang en een badkamer met douche en toilet. In de ruime slaapkamer met tweepersoonsbed is een zitje met televisie.

Opties: (Combi)magnetron - Anti allergene voorzieningen - Droger - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl