Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiehuis dicht bij zee (1 woning) - Barsingerhorn

Poolland 24
1768 BX Barsingerhorn

Provincie: Nederland - Noord-Holland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 06-44008428
Fax:
Email:

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiehuis dicht bij zee
  • Vakantiehuis dicht bij zee
  • Vakantiehuis dicht bij zee
  • Vakantiehuis dicht bij zee
  • Vakantiehuis dicht bij zee
  • Vakantiehuis dicht bij zee

AANTAL PERSONEN: 1-4

WWW.HETKORTVERBLIJF.NL

Een heerlijk plekje! Sfeervol romantisch ingericht tot vier personen, tussen dijk en landerijen, en toch dicht bij zee (12km). Is gelegen aan de West-Friese omringdijk, met prachtige fiets routes, zo maak je kennis met het echte Noord-Hollandse landschap. Zoals de prachtige bollenvelden, akkers, hazen, koeien en nog veel meer en is zeer centraal gelegen in de kop van Noord Holland. In dit huisje kom je helemaal tot rust, met de natuur om je heen. 

Met openslaande deuren en een eigen terras met omheining op het zuiden kun je heerlijk genieten van het mooie weidse landelijke uitzicht. De begane grond beschikt over een woonkamer met luxe compleet ingerichte keuken hal en bad kamer. Verder heeft het verblijf op de eerste verdieping een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede slaapgelegenheid is een echte Oudhollandse bedstee, geschikt voor twee personen. Als extra service zijn er badhanddoeken en keukenlinnen aanwezig en wordt indien nodig voor je tussendoor gewassen. Bij aankomst is je bed heerlijk op gemaakt, zo kun je gelijk een heerlijk kop koffie en thee nemen. Desgewenst kunnen wij een heerlijk ontbijt verzorgen, je kunt alles op onze uitgebreide website vinden.

Op slechts 12 kilometer is de zee, waar je heerlijk kunt wandelen met de voetjes gezond in de zee. Hier is ook een prachtig natuur gebied ''Het Zwanenwater'' met diverse routes kortom heerlijk wandelen. In diverse maanden kun je wandelen over de bollen velden. Over de Westfriesedijk is een fiets route van knoop punt naar knoop punt. Op vijf kilometer ligt de stad Schagen met leuke winkels en restaurants, elke week de Westfriese markt met in de zomer maanden een Westfriese kledendracht optocht met paard en wagen. Ook de kaasmarkt in Alkmaar is een bezoek waard, de kaas dragers maken er een hele show van. In het nabij gelegen  oude vissers dorpje Kolhorn kun je onder andere leuk wandelen met een gids of een rond vaart. Kortom genoeg te beleven zo wel in de natuur of iets anders leuks en voor de kinderen zijn in de omgeving diverse parken.

www.hetkortverblijf.nl

Opties: (Combi)magnetron - Eigen parkeerplaats - Linnengoed - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl