Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Vakantiehuis Hermelijn (2 woningen) - Koekange

Hermelijn
7958 TE Koekange

Provincie: Drenthe - Nederland

Aantal woningen: (2 woningen)
Contact:
Telefoon: 0255-520088 / 06-26876262
Fax:
Email: info@leukplekje.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Vakantiehuis Hermelijn
  • Vakantiehuis Hermelijn
  • Vakantiehuis Hermelijn
  • Vakantiehuis Hermelijn
  • Vakantiehuis Hermelijn
  • Vakantiehuis Hermelijn

AANTAL PERSONEN: 2-12

WWW.LEUKPLEKJE.NL

Een verblijf in en om Hermelijn is voor zowel actievelingen als rustzoekers heerlijk. Hoe je je verblijf invult is natuurlijk helemaal aan jou. ‘’Thuis’’ blijven en genieten van rust, ruimte, de infrarood sauna, het buitenleven en de natuur. Even ontsnappen aan de hectiek van alledag. 

De naast elkaar gelegen particuliere vakantiehuizen Hermelijn 2 en Hermelijn 3 liggen aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied Dwingelderveld. Deze comfortabele, sfeervol ingerichte bungalows zijn de ideale uitvalsbasis voor vele kilometers fiets- en wandeltochten. Zowel voor rustzoekers als voor sportievelingen is het een geweldige omgeving. Beide huisjes liggen vrijstaand in een grote tuin omringd door bomen.

Hermelijn 2 is een comfortabel, sfeervol ingericht kindvriendelijk vakantiehuis met een grote veranda. Het natuurhuis ligt vrijstaand in een grote tuin met veel bomen. De ruime woonkamer, hal en 3 slaapkamers, waarvan één met een groot stapelbed, maken deze bungalow heel geschikt voor iedereen die een week of weekend wil genieten van de natuur, de culturele- en sportieve activiteiten in de omgeving en vooral ook van elkaar. 

Hermelijn 3 is een zeer comfortabele, sfeervol ingerichte vakantiebungalow middenin de natuur. De eigen tuin is maar liefst 1.600 m2 groot! De ruime woonkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met infrarood sauna, maken dit huis uitermate geschikt voor iedereen die een week of weekend wil genieten van de natuur, de culturele- en sportieve activiteiten in de omgeving en vooral ook van elkaar!

Opties: (Combi)magnetron - Anti allergene voorzieningen - Droger - Eigen parkeerplaats - Huisdieren toegestaan - Linnengoed - Oven - Sauna/wellness - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wasmachine - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl