Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

`t Hof Acht is meer dan Duizend (1 woning) - Ovezande

's-Heerenhoeksedijk 27
4441 RE Ovezande

Provincie: Nederland - Zeeland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0113-354000
Fax:
Email: 8ismeerdan1000@zeelandnet.nl

GA NAAR WEBSITE
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend
  • `t Hof Acht is meer dan Duizend

AANTAL PERSONEN: TOT 10 (PLUS BABY). 4 SLAAPKAMERS

WWW.THOFACHTISMEERDANDUIZEND.NL

't Hof  Acht is meer dan Duizend is een monumentale boerderij gelegen in de landelijke, inspirerende omgeving van de Zak van Zuid-Beveland. In een van de bijgebouwen, het voormalige Wagenhuis, is het  sfeervolle gastenverblijf gerealiseerd. Samen met de stallen in de boerenschuur is er een vakantiehuis met paardenstalling in Zeeland ontstaan.

De combinatie van comfort en authenticiteit in het gebouw, interieur en omgeving maken dat u een verblijf krijgt waar vakantie (vrije tijd) dan ook voor bedoeld is. Namelijk,  ontspannen, inspiratie opdoen, dingen doen waar u soms moeilijk aan toe komt, samen zijn of juist tot jezelf komen.

De voorwaarden hiervoor zijn aanwezig; comfortabele meubelen, volledig ingerichte keuken, heerlijke badkamer, gezellige haard, gevulde boekenkast, uitzicht over de notenwei, veel privacy (eigen tuin) en dat in een rustieke omgeving.

De gasten in het verblijf hebben de beschikking over een eigen tuin en oprit.

't Hof  Acht is meer dan Duizend is een groot vakantiehuis, ideaal als groeps-accommodatie voor familieweekend of vriendenweekend. Op deze vakantieboerderij in Zeeland met de 5 aparte slaapkamers kan ook het eten worden geregeld. Van gevulde koelkast met heerlijke producten voor de 1e dag, ontbijt, lunch tot diner waarbij zelfs een kok speciaal voor u kan komen koken. Maar zelf koken kan ook in de zeer goed uitgeruste keuken met 6 pits-gasfornuis.
Alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf zijn aanwezig: luxe badkamer, goede bedden, comfortabele meubels, dvd/cd- speler, digitenne-tv, radio, usb- aansluiting, draadloos internet, (gas-)haarden, films en boeken, hangmat, privacy, comfort, rust, ruimte, kinderen welkom, honden welkom. Dichtbij winkel- en uitgaanssteden Goes en Middelburg. En vlak bij Vlissingen met zijn boulevard en stranden.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl