Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Anja Hoeve (5 woningen) - Den Hoorn

Westerweg 50
1797 RG Den Hoorn

Provincie: Nederland - Noord-Holland - Wadden

Aantal woningen: (5 woningen)
Contact:
Telefoon: 0222-310500
Fax:
Email: info@anjahoeve.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Anja Hoeve
  • Anja Hoeve
  • Anja Hoeve

AANTAL PERSONEN: 1 x 2 pers., 3 x 4 pers., 1 x 6 pers.

WWW.ANJAHOEVE.NL

Hartelijk welkom bij Albert en Hennie Huisman. Ons huis Anja Hoeve is een authentieke Texelse boerderij. Het bestaat al sinds 1740 en heeft een voorhuis met een grote rietbedekte stolp erachter. In die stolp zijn de appartementen gevestigd, elk op een hoek.

Om de boerderij is een grote tuin met algemeen terras, schommels & stappalen, onze zandbak de TX-Anja, kippenhok, genaamd Villa Kakelbont en het Huis van Nijntje waar onze konijntjes wonen. Aan de voorkant is nog een kleine weide, daar wonen onze geiten Bo en Bo.

Onze accommodaties

De appartementen & bungalow zijn gezellig, comfortabel en zeer volledig ingericht en hebben ieder een eigen accentkleur blauw, rood, geel en groen, de bungalow heeft de naam Sonja en in onze Stolp met de naam "Texels Stroodak bevinden zich 2 appartementen met de namen Heem & Hof. Alle accommodaties hebben een open keuken en een luxe badkamer. 

Locatie

Onze boerderij is rustig gelegen aan de Westerweg, de doorgaande weg tussen Den Hoorn en Den Burg, van beide plaatsen ligt het op ongeveer 3 km (vanaf de Pontweg afslag 8). Den Burg is het levendige centrum van Texel, hier kunt u heerlijk winkelen of lekker op een terrasje zitten. Iedere maandagochtend is er markt. 

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl