Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Groepsaccommodatie Kraanswijk (1 woning) - Groenlo

Klaverdijk 3
7142 HP Groenlo

Provincie: Gelderland - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0544-461539
Fax:
Email: vakantieboerderij@kraanswijk.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk
  • Groepsaccommodatie Kraanswijk

AANTAL PERSONEN: 12-22

WWW.KRAANSWIJK.NL

Deze groepsaccommodatie 12-22 personen ligt op het erf van de biologische boerderij van de familie Bomers in de Achterhoek. Hier is de 1e Koeientuin van Nederland gebouwd en als je hier een weekendje weg boekt, kan men tevens dit unieke stal concept bekijken. Luisteren naar het verhaal over onze innovatieve wijze van werken en waarom wij leverancier zijn van biologische A2A2 melk.

De groepsaccommodatie Kraanswijk ligt ten noordoosten van Groenlo een vestingstadje in het mooie Achterhoeks landschap van Gelderland tegen de Duitse grens en in het Natuurgebied de Leemputten.  Deze landelijke omgeving is populair bij wandelaars en fietsliefhebbers, maar heeft ook enorm veel mogelijkheden in de directe omgeving voor leuke uitstapjes of activiteiten. Op nog geen 300 meter kan men heerlijk waterfietsen. Een heerlijke plek om tot rust te komen of gezellig met elkaar te genieten van een verblijf in onze groepsaccommodatie. Familie, vriendengroepen of verenigingen voelen zich er direct thuis.

Er zijn 6 ruime slaapkamers, 2 douches, gezellig terras met speelweide en voor wat slechter weer zijn er diverse spellen aanwezig.

Ook bieden we mogelijkheden voor excursies, trainingen en workshops en is het mogelijk de groepsaccommodatie te huren als unieke vergaderlocatie bij Groepsaccommodatie Vakantie Boerderij Kraanswijk.

Opties: Eigen parkeerplaats - TV (kabel/satelliet) - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl