Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Het Gebint (1 woning) - Wijster

Kampsweg 38
9418 PG Wijster

Provincie: Drenthe - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 0593-562453
Fax:
Email: info@hetgebint.nl

GA NAAR WEBSITE
  • Het Gebint
  • Het Gebint
  • Het Gebint

AANTAL PERSONEN: MAX. 2-20

WWW.HETGEBINT.NL

Vakantiehuis Het Gebint is gelegen in het landelijke Drentse dorp Wijster. De volledig verbouwde boerderij wordt het gehele jaar door verhuurd aan groepen tot 10 personen en is ideaal voor families met kinderen. Ook is het mogelijk "Het Gebint" te huren voor vergaderingen en trainingsactiviteiten. Wanneer u Het Gebint huurt bent u altijd de enige groep.

Het Gebint heeft 5 slaapkamers, een woon-leefruimte van 9x9 meter, een modern ingerichte keuken, twee douches en twee toiletten, een groot terras, tuin van 2200m² en barbecue. Voor de kinderen zijn er klimtoestellen en schommels plus een zandbak voor de allerkleinsten. Bovendien is er een grote trampoline aanwezig. Er is een fietsenstalling en parkeerplaats voor meerdere auto's.

Op fietsafstand van Het Gebint zijn uitgebreide bos- en heidegebieden, en iets verder weg liggen het Noorderdierenpark (20km), de stad Groningen (40km) en diverse andere attracties. Het Gebint ligt op 6 km afstand van de A28, afslag Spier/Wijster. Met het openbaar vervoer is Het Gebint per treintaxi bereikbaar vanaf station Beilen.

Opties:
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl