Welkom bij Particuliere Vakantiewoningen Nederland

Gastenverblijf De Gouden Forel (1 woning) - Gulpen

Euverem 11
6271 PJ Gulpen

Provincie: Limburg - Nederland

Aantal woningen: (1 woning)
Contact:
Telefoon: 043-8518886
Fax:
Email:

GA NAAR WEBSITE
  • Gastenverblijf De Gouden Forel
  • Gastenverblijf De Gouden Forel
  • Gastenverblijf De Gouden Forel
  • Gastenverblijf De Gouden Forel
  • Gastenverblijf De Gouden Forel
  • Gastenverblijf De Gouden Forel

AANTAL PERSONEN: 1-2

WWW.GASTENVERBLIJF-GOUDEN-FOREL.NL

Bij ons in De Gouden Forel kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de grote vijver en het glooiende Zuid-Limburgse Heuvelland dat daarachter gloort. De locatie kent een bijzondere historie: vroeger was hier Foreldorado gelegen, een park met als grootste attractie het vissen ‘op’ inderdaad: forellen. Van de drukte van weleer is niets meer te merken, maar de pracht van de omgeving is onveranderd. Vandaar de naam van ons gastenverblijf: ‘De Gouden Forel’! 

De Gouden Forel is gelegen in Euverem, een gehucht vlakbij het gezellige Gulpen. In de directe omgeving valt er volop te beleven. Zo zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden, maar is er ook sprake van een volle evenementenkalender. Vanzelfsprekend komen de bourgondiërs onder u zeker aan hun trekken in de vele restaurants en eetcafés in de buurt. De steden Maastricht, Heerlen, Aken en Luik zijn allen in minder dan dertig autominuten bereikbaar. Kortom: u vindt zowel de natuur als de gezellige drukte als het ware ‘om de hoek’. 

Ons gastenverblijf is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Het heeft een modern interieur met veel lichtinval. Het verblijf is bereikbaar via een eigen ingang en alle faciliteiten zijn apart gesitueerd van ons woonhuis. U beschikt over een woonkamer, slaapkamer (met heerlijke hotelbedden!) keuken (met afwasmachine) en badkamer en een terras in de tuin. Vanzelfsprekend is er WIFI, een sfeervolle gashaard en natuurlijk het prachtige uitzicht op het water en de heuvels van Zuid-Limburg. Het gastenverblijf is ideaal voor twee personen. Een kinderbedje kan op aanvraag geplaatst worden. 

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten in De Gouden Forel. Een verse Limburgse vlaai en een Gulpenerpilsje staan al voor u klaar…  

Opties: (Combi)magnetron - Linnengoed - Oven - Roken toegestaan - Terras/tuin - TV (kabel/satelliet) - Vaatwasser - Wi-FI (Draadloos internet)
Aantal personen: 0
Betalingen:

Stuur een verzoek rechtstreeks aan de accommodatie

Particuliere Vakantiewoningen Nederland by AJLweb

Copyright © 2014. All Rights Reserved by particuliervakantiewoningen.nl